Tällä hetkellä ei välitettäviä koiria

INFO uuden kodin etsijälle  

 

Mikäli elämäntilanteesi on sellainen, että olet pakotettu pikaisestikin luopumaan koirastasi, niin täytä alla olevan linkin kautta lomake tai lähetä suoraan sähköpostia osoitteeseen bichonkoirat(at)gmail.com.  Saatuamme viestisi otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme yksityiskohtaisemmin asioista.

Kodinhaussa julkaisemme koirastasi kuvan lisäksi sen kutsumanimen, iän, sukupuolen, luonteen, tottumukset sekä odotukset uuden kodin suhteen.

Ellei meillä ole suoraan tarjota koirallesi uutta loppuelämän kotia, niin teemme asian eteen parhaamme, jotta sellainen löytyisi mahdollisimman pian.  Mikäli tilanteesi vaatii nopeita toimenpiteitä, niin koirasi pyritään sijoittamaan väliaikaiskotiin.  Koiran tilanne saattaa myös vaatia väliaikaiskotiin sijoittamista arviointijakson ajaksi  

Sekä sijais- että pysyviksi kodeiksi hyväksymme ainoastaan pitkäntähtäimen tavoitteisiin sitoutuneet perheet.  Jokaiselle kotia tarvitsevalle koiralle valitaan uusi loppuelämän koti sen mukaisesti, että koiran tarpeet ja perheen odotukset vastaavat toisiaan.

Ennen koiran siirtymistä Bichon Sukuisten Koirien Rescue ry:n hallintaan, vastaa koirasta luopuva perhe normaaleista koiran terveydenhoitoon kuuluvista kustannuksista (rokotuspäivitys, terveystarkastus, hampaiden puhdistus).

 

Lomakkeeseen